مطب کشاورز: بلوار کشاورز، بین جمالزاده و کارگر، ساختمان پزشکان، پلاک 346 طبقه دوم
مطب ستاری: اتوبان ستاری، بالاتر از کوروش، نرسیده به خلیل‌آبادی، نبش خجسته‌پور، ساختمان محمد
شماره تماس: 026 55 71 0933
شماره تماس: 95 155 15 0912
مطب کشاورز: بلوار کشاورز، بین جمالزاده و کارگر، ساختمان پزشکان، پلاک 346 طبقه دوم - شماره تماس: 026 55 71 0933 مطب ستاری: اتوبان ستاری، بالاتر از کوروش، نرسیده به خلیل‌آبادی، نبش خجسته‌پور، ساختمان محمد - شماره تماس: 95 155 15 0912

درمان واریس با زالو

تا چندی پیش برای درمان انواع دردها از روش‌های سنتی مانند زالو درمانی استفاده می‌کردند اما آیا این روش برای درمان واریس هم موثر است؟ برطرف سازی واریس با زالو درمانی از نظر برخی افراد تاثیر بسیار خوبی دارد اما به طور کلی آیا از نظر پزشکی هم درست است؟ زالو واقعا رگ‌های واریسی را از بین می‌برد؟

لیچ تراپی یا زالو درمانی واریس

تا چندی پیش که افراد برای درمان انواع مشکل‌ها نظیر واریس به مراجعه طب سنتی رجوع می‌کردند، زالو‌ها را بر سطح پوست ناحیه واریسی قرار داده و تصور داشتند که زالو لخته‌های خون ایجاد شده در رگ واریس را از بین برده و انسداد رگ‌ها از بین می‌رود و به مرور زمان واریس درمان می‌شود. درواقع زالو فقط یک بار استفاده نمی‌شد و جالب است بدانید که از نظر پزشکی این تکنیک اصلاً صحیح نیست و عوارض ناخوشایندی در طولانی مدت از خود نمایان می‌کند.

در طب سنتی بعد از اینکه روغن‌های گیاهی مخصوص را بر سطح پا یا مناطق واریسی استفاده کردند، زالو‌ها را بر روی ناحیه رگ‌های واریسی انداخته و منتظر مکیدن خون یا لخته خون توسط زالو می‌شوند. با مکیدن خون، حجم بدن زالو افزایش پیدا کرده و اما این مکیدن خون از سطح خون بدن فرد کم می‌کند و این مسئله ناخوشایند است.

بهترین متخصصان واریس توصیه دارند که از زالو درمانی و این روش‌های قدیمی برای درمان واریس استفاده نکنید زیرا عوارض جانبی دارد و علاوه بر آن، ممکن است تا ۲۴ ساعت بعد خونریزی از زخم‌های زالو ایجاد شود. برای اینکه درمان قطعی واریس انجام دهید و در مدت زمان کوتاهی از درد این بیماری رها شوید، از انواع تکنیک‌های پیشرفته درمانی که در یک جلسه انجام می‌شوند مانند اسکلروتراپی واریس و لیزر درمانی و موارد مشابه آن استفاده کنید. همچنین با کم کردن تعداد جلسات درمانی و اخذ نتیجه مثبت در روند بهبود، هزینه‌های خود را در جهت درمان واریس کاهش دهید.

عوارض زالو درمانی واریس

بزاق زالو دارای آنزیم‌هایی است که به عنوان ضد انعقاد عمل می‌کند اما برای جلوگیری از ایجاد لخته خون مناسب نیست و خود زخم‌هایی در سطح پوست مناطق واریسی ایجاد می‌کند که خود مدت زمان طولانی طول می‌کشد تا بهبود یابد و ممکن است که از طریق این زخم‌ها باکتری یا میکروب به درون بدن ورود کند.

زالو‌ها خود دارای قابلیت انتقال بیماری بوده و نه تنها تاثیر مثبتی در بهبود واریس یا واریس پا ندارد، بلکه زخم‌های باقی مانده خود عاملی برای ایجاد عفونت می‌شود.

عوارض زالو درمانی واریس
عوارض زالو درمانی واریس

گاهی شخص به بیماری دیابت کنترل نشده مبتلا است و این احتمال وجود دارد که زخم‌های ناشی از مکیدن زالو، به زخم مزمن تبدیل شود و فرد ناچار باشد تا علاوه بر درمان واریس، درمان زخم مزمن نیز انجام دهد.

کبودی بر سطح پوست باقی مانده و ممکن است برآمدگی زخم‌های جای مکیدن زالو بر سطح پوست باقی بماند. احتمال وجود ترومبوز نیز وجود دارد. اغلب افرادی که از زالو درمانی برای واریس استفاده می‌کنند در نهایت به عفونت زخم دچار شده و چالش‌های شدیدی را برای بیمار به وجود می‌آورند. برای درمان واریس پا، واریس دست و وجود این بیماری در سایر مناطق، ابتدا باید علت اصلی بروز بیماری مشخص شود و سپس درمان مربوط و موثر انجام گیرد.

توجه داشته باشید که درمان واریس قوزک پا، درمان واریس کف پا و موارد دیگر با زالو درمانی اصلاً قابل انجام نیست و نباید برای هیچ یک از مناطق مورد استفاده قرار گیرد. رگ‌های عنکبوتی واریس با روش زالو درمانی بیشتر شده و اصلاً انجام آن توصیه نمی‌گردد.

افرادی که از داروهای رقیق کننده خون مانند آسپرین و وارفارین و سایر موارد استفاده می‌کنند، باید بدانند که زالو درمانی نه تنها برای واریس بلکه برای هیچ بیماری دیگری نیز مناسب نیست زیرا به دلیل رقیق بودن خون، خونریزی شدیدی برای فرد ایجاد می‌شود که عوارض جانبی ناخوشایند‌تری را به همراه خواهد داشت.

سمت راست کمترین امتیاز و سمت چپ بیشترین امتیاز است.
[تعداد امتیازها ۵ عدد و میانگین امتیازها ۳.۴]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *